Ar trebui să mergem după Martorii lui Iehova?

sfarsit

Luca 21:8, NWT - El a zis: „Aveți grijă să nu fiți înșelați, pentru că vor veni mulți în numele meu, zicând: «Eu sunt acela» și «Timpul este aproape». Să nu mergeți după ei!

Ce a spus Isus? Care este mesajul înșelătorilor?

  1. Eu sunt trimisul lui Isus, trebuie să vii după mine dacă vrei să te accepte Isus
  2. Timpul este aproape. Deci trebuie să vii la mine cât mai repede.

Mesajul martorilor este același:

  1. https://www.jw.org/ro/biblioteca/reviste/turnul-de-veghe-nr2-2021-mai-iun/ce-a-spus-isus-despre-sfarsit/ - Sfârșitul este aproape
  2. https://www.jw.org/ro/biblioteca/reviste/turnul-de-veghe-nr2-2021-mai-iun/lumea-noua-paradis/ - Trebuie să mergi la martori ca să fii salvat.

Imaginea de la începutul articolului este folosită de o religie apocaliptică asemănătoare martorilor. Stilul religiilor apocaliptice este următorul: Folosesc imagini cât mai înfricoșătoare sau se folosesc de evenimente nefericite, cum ar fi pandemia și războiul din Ucraina: toate acestea le folosesc ca să arate că sfârșitul este aproape și după aceea zic: veniți la noi ca să fiți salvați.

Adaugă Comentariu

- Adi (neverificat) - Dum, 09/10/2023 - 17:17

Machiavelicii sunt atrași de putere, bani și control. 6 semne că ai un machiavelic în preajmă

https://smartliving.ro/machiavelism-arta-patologica-a-manipularii/

Efectele abuzului psihologic narcisist de tipul gaslighting asupra victimelor

https://patrincaandrei.wordpress.com/2015/07/23/efectele-abuzului-psihologic-narcisist-de-tipul-gaslighting-asupra-victimelor/

Narcisismul colectiv: grupuri care se iubesc

https://ro.baiug.org/collective-narcissism-groups-that-love-themselves-3881

 

Dezvoltarea inteligentei emotionale

https://pdfcoffee.com/dezvoltarea-inteligentei-emotionalepdf-pdf-free.html

- Adi (neverificat) - Dum, 09/10/2023 - 20:44

Ce este un Egregor ?

Ca ființă magică independentă izvorâtă din mintea colectivă

Unii autori par să fi îmbinat conceptul ezoteric cu cel enochian pentru a ajunge la ideea unor "entități spirituale" care "se hrănesc cu gândurile și energia unei mulțimi unificate", după cum descrie site-ul Occultist.net, având totuși mai mult o viață proprie - caracteristicile și puterile lor mai specifice vor depinde de autorul respectiv. Kate Strong, scriind pentru buletinul informativ "Cunoaște-te pe tine însuți, vindecă-te pe tine însuți", a descris egregorii ca fiind "simboluri, idei sau idealuri care există în psihicul colectiv al unui grup de oameni și despre care se crede că au o existență autonomă". Această utilizare pare să provină în mare parte din Meditațiile asupra Tarotului, după cum se poate vedea în secțiunea următoare. Conceptul de tulpa este similar, după cum au remarcat Gary Lachman și Mark Stavish.

"Fiecare grupare, fiecare mişcare religioasă, politică, artistică, fiecare ţară, formează un egregor. Un egregor este o fiinţă psihică emanată de o colectivitate, format din gândurile, dorinţele, fluidele tuturor membrilor care lucrează în acelaşi scop. Fiecare egregor are culorile sale, formele sale particulare: pentru Franţa, cocoşul, pentru Rusia ursul, etc. Altfel spus, egregorul este sufletul colectiv, sau, în accepţiuna lui Freud, inconştientul colectiv. În cele ce urmează, scriitorul american Piers Vaughan ne invită la o călătorie spre propriul nostru egregor. O provocare pe care am acceptat-o cu entuziasm. (N.Red.)"

 

Ce este un implant energetic ?

Implanturile energetice sunt dispozitive de limitare spiritual, sunt bariere vibratorii împotriva ridicării vibrațiilor și evoluției tale, fabricând realități false, limitându-ți accesul către Spiritul tău Superior.

Implanturile energetice sunt mecanisme de control extern care vor să te mențină într-o realitate duală (este un mecanism colectiv impus întregii umanități) și unul din scopurile acestora este să absoarbă energia oamenilor și să îi deconecteze de la izvorul suprem al lui Dumnezeu.

"Telefonul lui Iehova", Implaturile energetice Yehoviene

Fie ca vorbim de implanturi energetice sau in unele cazuri chiar de entitati/spirite fabricate cu ajutorul unor practici de magie/vrajitorie, in cadrul oraganizatiei martorilor lui Iehova, la fel ca in cardul altor organizatii si culte religioase exista indivizi/persoane care se ocupa cu astfel de practici si activitati de spionaj utilizand practici oculte. Cu ajutorul unor astfel de entitati potente se poate obtine informatii de la distanta (Remote View) despre oricine si orice, adesea asemenea actiuni sunt asociate cu Spiritul Sfant/Duhul Sfant insa de cele mai multe ori la baza unor astfel de practici si actiuni este o entitate artificiala, "un spirit fabricat".

Sunt 3 tipuri de implanturi:
cel personal, cel transgenerațional, cel colectiv creat de rasele căzute care au creat religiile, dualitatea și new age-ul.

1.Implanturi personale Implantul personal este legat de povestea sufletului persoanei în viață , de viețile sale trecute. Se „lipește” de ea din situații care i-au generat în psihic credințe eronate pe care le consideră adevăruri.

2.Implanturi transgeneraționale Asemenea amintirilor, ele se transmit din generație în generație. Acestea sunt implanturi pe care sunt recuperate de la strămoșii persoanei în cauza și sunt legate de credințele celulare și de traume familiale.

3.Implanturi colective Limitarea puterii noastre nu este întotdeauna responsabilitatea noastră de aceea implanturile colective au programe comune tuturor ființelor umane și că fiecare om îl „primește” de îndată ce se încarnează până devine conștient de el și îl eliberează. Multe programe au fost implantate în acest fel în corpul nostru eteric, în chakrele noastre sau în organele noastre fără știrea noastră. De asemenea, ele ne condiționează fără să știm, ne scad frecvența vibrațională și, mai presus de toate, ne mențin în tipare conectate la matricea limitativă a planului terestre 3D . Aceste tipare stagnează în inconștientul persoanei, creează gânduri, reacții emoționale sau atitudini și nu sunt puse sub semnul întrebării de mintea ei sau de conștiința ei de întrupare care le ia drept adevăr dat. Aceste implanturi sunt în mod clar menite să ne împiedice să evoluăm și să ne mențină în uitarea ființei suverane care suntem de fapt. Toate fiintele umane se nasc cu distorsiuni energetice in corpul uman, numite si sigiliile artificiale sau implanturi. Se numesc artificiale pentru ca au fost create de o rasa decazuta numita Jehovani sau Giovanni, care este un derivat al lui Jehovah . Jehovah este “lordul” al acestei matrici 3D, in timp si spatiu, si este usor sa ne dam seama de ce este o realitate disfunctionala. Acestea manifesta mortalitate si sunt responsabile pentru ciclul de reincarnare de milioane de ani.

Referinte:

Egregor/ul
https://en.wikipedia.org/wiki/Egregore
http://ezocult.blogspot.com/2010/10/egregorul.html

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE ȘI IMPORTANȚA PROTECȚIEI ENERGETICE
https://www.bmse.ro/workshop-uri/bucuresti-8-9-10-februarie-2019/eliminarea-implanturilor-energetice-si-importanta-protectiei-energetice/

Ce sunt implanturile energetice și de ce este important să le extragi?
https://www.youtube.com/watch?v=SmDS9XdDXAc

 

Adaugă comentariu nou