Cât de mult se ocupă organizația Watchtower de ajutarea săracilor?

africani lucrând voluntar pentru watchtower

Din câte am văzut din citirea Bibliei, aproape toate colectele și donațiile făcute de primii creștini au fost pentru ajutarea celor nevoiași și a săracilor.

Romani 15:26, NWT - Fiindcă cei din Macedonia și din Ahaia au avut plăcerea să-și împartă lucrurile cu sfinții din Ierusalim care sunt SĂRACI, făcând o DONAȚIE pentru ei. 
2 Corinteni 9:11,12, NWT - De fapt, despre serviciul (sau lucrarea de ajutorare) pentru sfinți nu este necesar să vă scriu, 2 întrucât știu că aveți dorința de a dărui...

Cât de mult folosește societatea Watchtower din donațiile primite și din proprietățile vândute pentru ajutorarea săracilor?

https://www.jw.org/.../%C3%8En-plin%C4%83-pandemie-fra.../

Găsim pe site-ul lor: Societatea Watchtower nu a contribuit nici măcar cu 1 DOLAR la ajutarea martorilor săraci din Rwanda sau Zimbabwe.

Rwanda și Zimbabwe sunt două din țările cele mai sărace din lume.

Societatea Watchtower a primit aproximativ 2,4 MILIARDE de dolari pe proprietățile vândute în centrul New Yorkului și nu și-a permis să dea nici măcar 100 de dolari pentru frații lor

Ce a făcut societatea în schimb? Articolul de pe jworg spune: „a luat măsuri ca frații care aveau în plus alimente și alte lucruri să le doneze celor aflați în nevoie”.

Alo! JWORG! În Rwanda și în Zimbabwe sunt toți săraci. Acolo nu are nimeni în plus. Iei de la săraci și dai la alți săraci, în timp ce tu te lăfăiești în sute de milioane de dolari, și după aia te lauzi cu organizarea făcută și cât de bine ai DISTRIBUIT alimentele?

Iacov 1:27, NWT - Închinarea curată și neîntinată în ochii Dumnezeului și Tatălui nostru este aceasta: să te îngrijești de orfani și de văduve în necazul lor și să te păstrezi nepătat de lume.

Mai mult, Societatea Comercială Watchtower le cere martorilor, inclusiv celor din Africa, să facă voluntariat pentru construcția clădirilor care intră în proprietatea Watchtower. Există ceva mai lipsit de scrupule decât o corporație cu afaceri de miliarde de dolari care să aibă ca voluntari pe unii dintre cei mai săraci oameni de pe pământ?

Sursa imaginii: jw.org

Adaugă comentariu nou